Marine Audio & Multimedia (spat-) Waterdichte Audio Apparatuur

Ons assortiment Marine Audio biedt een ruime selectie van hoogwaardige en duurzame producten die speciaal ontworpen zijn voor gebruik op boten en andere
marinevoertuigen. Of je nu op zoek bent naar luidsprekers, versterkers, subwoofers, multimedia systemen of aansluitmaterialen, wij hebben alles wat je nodig hebt om een geweldig geluid te creëren tijdens je boottochten.

Marine luidsprekers zijn gemaakt om bestand te zijn tegen de harde omstandigheden van de zee. Ze zijn waterdicht, corrosiebestendig en hebben een krachtige output om de geluidskwaliteit te garanderen, zelfs in de open lucht.

Marine versterkers zijn speciaal ontworpen om de luidsprekers van voldoende vermogen te voorzien en hebben vaak meerdere kanalen om aan verschillende configuraties te voldoen. Onze Marine subwoofers bieden een krachtige basweergave en zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen vocht en corrosie.

Marine Multimedia systemen bieden een volledig geïntegreerde oplossing voor het afspelen van muziek en media op je boot. Ze zijn ontworpen om eenvoudig te bedienen zijn en zijn vaak uitgerust met Bluetooth-connectiviteit en USB-poorten.

Marine aansluitmaterialen zijn speciaal ontworpen om een veilige en betrouwbare verbinding tussen de verschillende componenten van het audiosysteem te garanderen.

Of je nu een fanatieke zeiler bent of gewoon op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardig audio-systeem voor je boot, ons assortiment Marine Audio-producten biedt alles wat je nodig hebt om een geweldig geluid te creëren tijdens je vaartocht.