OPTION (Pasklare-) Luidsprekers, Subwoofers, Geluidsdemping en Accessoires

Speakers

Onze nieuwe Plug & Play-luidsprekers zijn de gemakkelijkste upgrade met de grootste impact om het geluid in uw voertuig te verfijnen en aan te passen aan uw behoeften. Het resultaat is briljante tweeters en nauwkeurige bassen, en dat alles voor een eerlijke prijs. Ook verkrijgbaar als plug & play-set voor veel voertuigen - klaar om te installeren.

Subwoofers

De subwoofer maakt het geluidssysteem compleet. Qua geluid krijg je er kippenvel van, want op dit gebied wordt veel door het lichaam opgepikt via structuurgeluid en niet alleen door de oren.

Demping

De beloning van deurisolatie is dat de trilling van onderdelen sterk verminderd wordt en de luidsprekers in de geïsoleerde deur een preciezere bas leveren.

Gereedschappen

Hier vindt u alles wat u nodig hebt om sierdelen voorzichtig te verwijderen en terug te plaatsen en om nieuwe luidsprekers correct te installeren.

Accessoires

Met onze Plug & Play kabelsets hoeft u geen originele kabels meer te bewerken. Steek gewoon onze kabels erin en je hebt al een aansluiting voor luidsprekers of subwoofers. We hebben ook hoogwaardige massief koperen kabelsets, RCA-kabels en zekering houders samengesteld om het meeste uit uw systeem te halen.