Over ons

Wij zijn de vertrouwde partner voor alles op het gebied van autohifi. Met scherpe prijzen, uitstekende service en een team van specialisten bieden wij deskundig advies voor de perfecte audio-oplossing voor iedere auto. Dankzij onze ruime voorraad, kan je snel en eenvoudig de gewenste producten online bestellen en direct laten leveren met PostNL of DHL.

Naast onze online services, bieden wij ook een montageservice aan voor producten die bij ons worden aangekocht.

Wat maakt AutoSound24 uniek?

Deskundig advies
Bij AutoSound24 staat de klant centraal en daarom beschikken wij over een team van gespecialiseerde adviseurs. Of u nu op zoek bent naar een kleine upgrade van uw huidige audio-systeem of juist een volledig nieuwe installatie, onze experts staan altijd klaar om u persoonlijk te helpen.
Mede dankzij de ervaring en kennis van de nieuwste technologieën, kunt u zich verzekeren van het juiste advies en bijpassende producten.

Aangepaste oplossingen
Bij AutoSound24 begrijpen we dat elke klant uniek is en daarom bieden wij aangepaste oplossingen aan, afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van de klant. Of u nu op zoek bent naar meer geluidskwaliteit, meer bass of een compleet nieuw audiosysteem? Wij werken met u samen om de perfecte oplossing te vinden.

Omnichannel aanpak
Bij AutoSound24 willen we dat onze klanten een fantastische ervaring hebben, zowel online als offline. Daarom bieden wij een volledige en naadloze ervaring aan. Of u nu op onze website navigeert, onze producten bekijkt in de winkel of een aankoop doet, wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de nieuwste producten, laatste technologieën en juiste productinformatie.

Onze klantenservice is bereikbaar per E-mail, Whatsapp en telefoon.

E-mail:
[email protected]

Whatsapp:
+31 (0) 226 700 234

Telefoonnummer:
+31 (0) 226 700 234 (ma t/m vr 10:00 tot 17:00)

Installatie specialist in audio- en multimedia installaties.
Wij bieden u de mogelijkheid om de bij ons aangekochte producten te laten installeren door onze vakkundige specialisten.

Vraag snel en eenvoudig een op maat gemaakte offerte aan via ons "Offerte Aanvraag Formulier". Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op na het indienen van de aanvraag.

Als u akkoord gaat, kunnen we een afspraak inplannen op een dag naar keuze, wij monteren op maandag tot en met zaterdag.

Montage Locaties:

AutoSound24 Montage:
Tocht 18
1713 GP Obdam
Noord Holland