Gratis verzending met PostNL/DHL vanaf €100,-
Scherpe prijzen & Top Service
Deskundig Advies van de specialist
Montageservice
9.5
Nieuw! Hertz DBA 201 en DBA 201 F 8 Inch Subwoofer Behuizingen

Nieuw! Hertz DBA 201 en DBA 201 F 8 Inch Subwoofer Behuizingen

minuten lezen
De nieuwe Hertz DBA 201 en 201 F Actieve Subwoofers zijn ontworpen om uw perceptie van diepe bassen opnieuw te definiëren.

De nieuwe Hertz DBA 201 en 201 F Actieve Subwoofers zijn ontworpen om uw perceptie van diepe bassen opnieuw te definiëren. Deze actieve subwoofers leveren ongelooflijk diepe en nauwkeurige bassen die je nog nooit eerder hebt gevoeld: elke beat, elke noot, versterkt met ongeëvenaarde helderheid en intensiteit.

Hertz DBA 201 dubbele passieve radiatoren actieve subwoofer

De nieuwe Hertz DBA 201 met dubbelle Radiatoren is ontworpen om uw perceptie van diepe bassen opnieuw te definiëren. De dubbele passieve radiatoren werken in harmonie met de actieve subwoofer en leveren ongelooflijk diepe en nauwkeurige bassen die door uw hele lichaam resoneren. Ervaar muziek, films en games op een manier die je nog nooit eerder hebt gevoeld: elke beat, elke noot, versterkt met ongeëvenaarde helderheid en intensiteit.

Hertz DBA 201 F Platte Actieve Subwoofer (Underseat)

Ervaar diepe, krachtige bas als nooit tevoren met de nieuwste innovatie van Hertz. De DBA 201F Flat Active Subwoofer van Hertz heeft een uitzonderlijk plat ontwerp, waardoor hij een naadloze aanvulling is op elk auto-interieur. De compacte structuur logenstraft echter zijn ware kracht. Deze subwoofer is uitgerust met de modernste technologie en levert diepe, rijke bassen die resoneren met helderheid en precisie. Bereid je voor om ondergedompeld te worden in een audio-ervaring als nooit tevoren.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »