Nieuwe Hertz DBA 201 en DBA 201 F 8 Inch Subwoofers - Hoge prestaties in een compact ontwerp! - AutoSound24

Op werkdagen voor 10:00 besteld, vanavond in huis

Gratis verzending vanaf €100

Veilig bestellen en betalen

Deskundig advies van de specialist

Nieuw! Hertz DBA 201 en DBA 201 F 8 Inch Subwoofer Behuizingen

De nieuwe Hertz DBA 201 en 201 F Actieve Subwoofers zijn ontworpen om uw perceptie van diepe bassen opnieuw te definiëren.
18 April 2024

De nieuwe Hertz DBA 201 en 201 F Actieve Subwoofers zijn ontworpen om uw perceptie van diepe bassen opnieuw te definiëren. Deze actieve subwoofers leveren ongelooflijk diepe en nauwkeurige bassen die je nog nooit eerder hebt gevoeld: elke beat, elke noot, versterkt met ongeëvenaarde helderheid en intensiteit.

Hertz DBA 201 dubbele passieve radiatoren actieve subwoofer

De nieuwe Hertz DBA 201 met dubbelle Radiatoren is ontworpen om uw perceptie van diepe bassen opnieuw te definiëren. De dubbele passieve radiatoren werken in harmonie met de actieve subwoofer en leveren ongelooflijk diepe en nauwkeurige bassen die door uw hele lichaam resoneren. Ervaar muziek, films en games op een manier die je nog nooit eerder hebt gevoeld: elke beat, elke noot, versterkt met ongeëvenaarde helderheid en intensiteit.

Hertz DBA 201 F Platte Actieve Subwoofer (Underseat)

Ervaar diepe, krachtige bas als nooit tevoren met de nieuwste innovatie van Hertz. De DBA 201F Flat Active Subwoofer van Hertz heeft een uitzonderlijk plat ontwerp, waardoor hij een naadloze aanvulling is op elk auto-interieur. De compacte structuur logenstraft echter zijn ware kracht. Deze subwoofer is uitgerust met de modernste technologie en levert diepe, rijke bassen die resoneren met helderheid en precisie. Bereid je voor om ondergedompeld te worden in een audio-ervaring als nooit tevoren.